Siff

Valborup's Shingle - Siff


Siff er en af vores egne hvalpe fra sommeren 2012. Hun er en rolig og ekstrem adræt tæve, og  hun viser fanatstisk gode egenskaber i terrænet, men udmærker sig i særdeleshed ved, at være rolig og fokuseret, når hun ikke arbejder i terrænet.

 

Brugesprøven kom på plads d. 28. marts 2013, og kan ses under meritter.

 

Eksteriørmæssigt er Siff slank og adræt med en god pels. Hun har fra Acer fået kraftigere lemmer og hale, hvilket gør hende til en slank og harmonisk labrador med fart og stor vandpassion, hvor hun er en meget hurtig svømmer. Hendes arbejdsiver og passion for at leve op til det der bliver forventet af hende har allerede medført fine præstationer, og forventningerne til hendes evner er kun blevet bekræftet.


Hun er hurtig, kommer frem overalt og trækker meget gode færter. Hun er en følsom tæve, som ikke mindst er meget signal stærk. Hendes rolige temperament betyder, at hun er meget nem at arbejde med, og at hun selv på jagter og markprøver bevarer roen, som gør det muligt også langt ude i terrænet at samarbejde.

 

Siff har d.d. været stillet på flere prøver udover brugsprøven. Alle har været meget tilfredsstillende. Hendes første år i begynderklassen medførte en 1. præmie, og derudover blev det til 2 X 1. vinder, 1 x 2. vinder og 1 x 3. vinder. Siff har derudover kvalificeret sig til vinderklassen på WT samt B-prøver. Senest har vi deltaget på 3 uofficielle prøver i vinderklassen, hvor det er blevet til en 2. vinder, en bestået og senest som 3. vinder på DRK's markprøve i Nordskoven. Senest har Siff fået 1. præmie på åben A prøve, og vi er nu kvalificeret til vinderklassen.


De sidste par år har Siff, udover at være en skøn familiehund, alene været min faste og loyale jagthund. Hun går trofast ved min side, jeg ved altid hvor jeg har hende, og hun er en fornøjelse at have med på jagt!

Stamtavle - pedigree

Klik på "Stamtavle" for visning i eget vindue