Hvalpe 2019

Hvalpe til salg

Siff og AskStenhøjgaards Faxinus Excelsior

er parret med vores egen tæve

Kennel Valborup's Shingle.


Vi har i år valgt at parre Siff og Ask - vores to egne hunde, af den simple årsag, at der efter min vurdering næppe findes markprøvelinjer på hanhunde siden, som er bedre end tilfældet er for vores egen Ask (Stenhøjgaards Fraxinus Excelsior). Hans temperament samt jagtlige egenskaber i særdeleshed stemmer overns med vores forventninger til linjerne bag, så jeg har ikke været i tvivl om, at kombinationen skullle prøves.


Til ovenstående skal det nævnes, at hele Stenshøjgaards kuldet har vist stærke egenskaber, og har i den grad markeret sig på danske markprøver!


Siff er en af vores egne hvalpe, og har tidligere lavet et super kuld hvalpe. Hun er min trofaste jagthund, som aldrig forlader mig før tid, og som loyalt har samlet mange fugle op på jagt i Danmark. Hun er en smuk og robust tæve, som også har vist sine kvaliteter på prøver i retriververdenen.


Hvalpene er født 10. november, og således klar til afhentning søndag d. 5. januar. Se mere under fanen "Hvalpene".


Hvalpene er alle fri for: CNM; prcd/PRA, EIC og lever naturligvis op til DKK's avslanbefalinger og er ikke bærere af SD2!Oplysninger om Valborups Shingle (Siff) findes under fanen Siff.

Oplysninger om Stenhøjgaards Fraxinus Excelsior findes under fanen Ask

Klik på "Stamtavle" for visning i eget vindue

Stamtavle - pedigree