Fra hvalpekøberne

Fra hvalpekøberne

Da vi efterhånden har hørt fra de fleste af vore hvalpekøbere, som alle skriver om positive oplevelser og lærenemme hunde, har jeg på denne side valgt at indsætte nogle af de dejlige tilbagemeldinger vi har fået, og som jeg sætter meget pris på!


Hej henrik lige lidt nyt fra Nordjylland.

Det er simpelthen den mest fantastiske hund jeg har fået mig her nede fra dig af (Valborup's Pippy) . Hun stortrives, hun er simpelthen så nem både i hjemmet , over for børn og fremmede generelt, men vigtigst af alt hun har den største ón/off knap når vi ude fuld knald på så snart vi inde helt ro på. Og ude i felten er hun en ener! Træningen i retriver klubben går fantastisk vi venter bare på hun bliver 8 mdr siger træneren for hun er klar til brugsprøve!


Håber dig og din familie har det godt og at du lige så glad for din den nye som jeg er.


Her en hilsen fra Lis og Storm

(Valborup's Murphy)  går fint i snor, går fint fri ved fod, kan være sat af med sit eller dækket og bliver der nogen lunde stabilt. Han henter hvad som helst  og aflevere ganske pænt. Han har været i vandet, men ikke på apport - kommando endnu. Jeg er forsat super glad for Storm – det er hele familien. Måske med undtagelse af Sickan, vores puddel, som bestemt ønsker ham hen hvor peberet gror.  Storm er glad og tillidsfuld og ikke bange for noget.  Ham ææælsker sin mor og vil meget gerne arbejde for mig. Jeg glæder mig til forsat træning med ham – han kan blive meget dygtigt tror jeg. Det går forsat fantastisk !! Storm er præcis som vi havde ønsket; Modig, lærenem og en kælegris.

Har netop været sammen med Lis og Storm til prøve i NSJ - dejligt at se den store og fantastiske hanhund, som også på prøverne gør det fantastisk. Storm har også bevidst sine evener på jagt, og det skønt at se de to sammen - de nyder hinandens sleskab i fulde drag.Fra familen Grønbech i Varde

Lige en lille hilsen fra det sydvestjydske.

Athos ( Carney ) er virkelig faldet godt til herovre i Varde, vi startede med at træne ham i Dch. og det går rigtig fint med ham, han kommer godt ud af det med alle hunde han møder på sin vej.

Han har et godt sind og møder alle nye ting med nysgerighed og gå påmod.

Igår var vi til et arrangement med Retriver klubben, hvor han prøvede både markprøvetræning og vildtspor, man skulle næsten tro han aldrig havde lavet andet. Sportræneren sagde at med 14 dages træning kunne han gå et 3 timers spor. Sådan !!!

Vi er simpelthen så glad for ham. Man kan godt se på hans sind, at prægningen fra jeres side har været til et 12 tal

Venligst fam. GrønbechHermed en lille hilsen fra Søborg

Så er vores dejlige Balder (Valborup's Callan) snart ved at være 5 måneder. Han trives stadig og er efterhånden blevet rigtig dygtig. Vi er nu på vores andet træningsprogram.


Balder bliver rigtig rost til træningen og bliver beundret både med hans skønne personlighed, samt hans smidighed og ej at forglemme hans smukke blanke pels.

Vi er bare så glade for, at han er kommet ind i vores familie.

 

Med venlig hilsen Bettina & BalderEn hilsen fra Mette og Mika

Mette og Mika hører jeg jævnligt fra, og de stortrives begge i hinandens selskab - Mette er flittig bruger af mobilkameraet, hvor hun også har taget dette fine billede af Mika.

Mette mødte jeg også på prøven i NSJ, og hvor var det skønt at hilse på dem begge. Mika er en tro kopi af Luna, og en meget omgængelig hund, som blev utroligt glad ved gensynet - det gjorde jeg også.