Ask

Stenhøjgårds Fraxinus Excelsior AskStenhøjgårdsFraxinus Excelsior (Ask) er nyeste hund på matriklen.

ASK

Moderen er DKJCH DKBRCH Stenhøjgårds Brit ejet og opdrættet af Jan Lorenzen, og som  har understreget, at Stenhøjgårds Brit absolut hørte til blandt de bedste hunde i Europa. I 2016 var hun mest vindende hund i RJK, og blev FT Champion i 2015. Vandt i 2015 Coupe d'Europe 2015 med Exellent, CACIT. Listen er lang og mine forventninger til Ask er meget store.


Faderen til Ask er Kelmagra Cruise, som er opdrættet af Mr. Jackson i England. Fra et kuld, som rent praktisk er opdrættet ved Lee Hartis, der ejer kennel Leacaz. Harvey har en rigtig spændende afstamning med GBFTCH Asterix Aguzannis Of Chyatsworth som far.  En hund der føres af John Halstead junior på makrprøver i England, herunder ved det Engelske Markprøvemesterskab (IGL). Harvey kom til Danmark fra fra Lee Hartis i sensommeren 2014 til Tomas Plambeck (Batmoor´s). I 2015 vandt hans far Mesterskabet i England.Han er en energisk og hårdtgående ung hanhund med mod på livet, der meget gerne vil ud og arbejde. Han har et super temperament og hans markeringsevne fåes ikke bedre blandt labradors. Ask er naturlgivs en ener, men ikke destor mindre, er næsten alle hans kuldsøskende allerede højtpræmierede i både DRK og RJK!


Temperamnetmæssigt er Ask helt unik - den gladeste hund man kan forestille, og stille og rolig herhjemme. På prøver skal man dog ikke tage fejl. Hand er tændt, arbejder stærkt og intenst med stor passion. Derudover er hans udseende klart med ham - køn og charmenrende, så ham er der vist ingen der ikke holder af!


 


Stamtavle - pedigree

Klik på "Stamtavle" for visning i eget vindue