Ask

Stenhøjgårds Fraxinus Excelsior Ask

 

 

StenhøjgårdsFraxinus Excelsior (Ask) er nyeste hund på matriklen.

ASK

Moderen er DKJCH DKBRCH Stenhøjgårds Brit ejet og opdrættet af Jan Lorenzen, og som de seneste år har understreget, at Stenhøjgårds Brit absolut hører til blandt de bedste hunde i Europa. I 2016 var hun mest vindende hund i RJK, og blev FT Champion i 2015. Vandt i 2015 Coupe d'Europe 2015 med Exellent, CACIT. Listen er lang og mine forventninger til Ask er meget store.

 

Faderen til Ask er Kelmagra Cruise, som er opdrættet af Mr. Jackson i England. Fra et kuld, som rent praktisk er opdrættet ved Lee Hartis, der ejer kennel Leacaz. Harvey har en rigtig spændende afstamning med GBFTCH Asterix Aguzannis Of Chyatsworth som far. En hund der føres af John Halstead junior på makrprøver i England, herunder ved det Engelske Markprøvemesterskab (IGL). Harvey kom til Danmark fra fra Lee Hartis i sensommeren 2014 til Tomas Plambeck (Batmoor´s). I 2015 vandt hans far Mesterskabet i England.Han er en energisk ung hanhund med mod på livet, der meget gerne vil ud og arbejde. Han virker til at være fornuftig i hovedet, har et super temperament og i 2016 er det planen at han skal starte prøvesystemet og forhåbentlig være klar til markprøver i efteråret 2017.

 

Temperamnetmæssigt er Ask helt unik - den gladeste hund man kan forestille, og stille og rolig herhjemme. På prøøver skal man dog ikke tage fejl. Hand er tændt, arbejder stærkt og intenst med stor passion. Derudover er hans udseende klart med ham - køn og charmenrende, så ham er der vist ingen der ikke holder af!

 

 

Stamtavle - pedigree

Klik på "Stamtavle" for visning i eget vindue